De ce sa alegi o firma specializata pentru mutari mobila si orice alte obiecte?

mutari mobila

 Exista numeroase situatii cand ai nevoie sa apelezi la o echipa care sa te ajute la transportul unor diverse obiecte, la mutarea mobilierului, montarea sau demontarea birourilor, dulapurilor, etc. Solutia la toate aceste problemele este o firma de mutari mobila.

Mutare mobila in aceeasi locatie

 Daca vrei sa faci anumite modificari in locuinta sau vrei sa reorganizezi spatiul, cu siguranta ai nevoie sa muti anumite obiecte sau sa te debarasezi de unele dintre ele. Astfel poti apela la oameni profesionisti pentru mutarea mobilei (manipularea acesteia dintr-o camera in alta sau la etaje diferite)

Daca obiectele sunt voluminoase sau grele, ele se demonteaza pentru a fi manevrate si transportate in siguranta.

Chiar daca nu iti schimbi locuinta, mutarea mobilei sau chiar inlocuirea ei iti vor da senzatia de schimbare. Mobilierul vechi, demodat sau deteriorat poate fi ridicat de catre echipa noastra si reciclat sau dus la groapa de gunoi, facand loc celui nou care poate fi adus si montat tot de catre noi, la cererea dumneavoastra.

Mutare mobila si echipamente in cadrul unei firme

Daca reprezinti o firma si ai nevoie de mutarea mobillei si a echipamentelor IT din sediul sau depozitul acesteia, apeleaza cu incredere la firma noastra pentru manevrarea in conditii de siguranta a obiectelor.

Schimbarea locuintei

Cea mai intalnita situatie este mutarea completa sau partiala la o alta adresa aflata in acelasi oras, in tara sau chiar in afara tarii.

In functie de necesitatile clientului, putem oferi servicii complete de mutari sau servicii de manipulare, demontare / montare sau transport.

Serviciile complete de mutari includ:

– initial, se ambaleaza bunurilor si hainele in cutii special prevazute pentru transport;

– se demonteaza mobila si se ambaleaza in conditii optime in scopul protejarii acesteia;

– obiectele fragile se impacheteaza in paturi speciale si folie bubble;

– desprinderea rafturilor si a politelor montate pe perete si ambalarea acestora corespunzator;

– ancorarea obiectelor in autoutilitare;

– transportul propriu-zis al mobilei catre destinatie;

– la noua adresa, toate obiectele se vor monta si aseza pe pozitiile indicate de catre client;

– se despacheteaza cutiile si obiectele se vor organiza conform cerintelor primite;

–  resturile de materiale se vor strange la finalul lucrarii astfel incat, dupa plecarea echipei, clientul isi poate relua activitatile obisnuite fara a mai pierde timp cu organizarea in noua locuinta.

Un alt serviciu oferit de noi consta in mutarea mobilei pe timpul noptii, seviciul este dedicat firmelor ce nu doresc sa intrerupa activitatea.

Motive pentru a alege o firma de mutari

Datorita experientei pe care o firma o are in domeniul mutarilor de mobila, aceasta te poate ajuta sa economisesti timpul atat de pretios. Dupa ce este contactata, firma de mutari va face un plan al mutarii, astfel incat vei cunoaste pe tot parcursul procesului stadiul in care se afla mutarea.

Mutari mobila

Mutari mobila Bucuresti