Mutari mobila Bucuresti

Aceasta lista „TO DO” va ajuta sa va pregatiti pentru relocarea dumneavoastra, sa va organizati timpul cat mai util pentru a minimiza stresul si a finaliza mutarea cat mai bine si mai rapid.

LISTA TA „TO DO” PENTRU RELOCARE

1. O LUNA INAINTE DE MUTARE

Mutari mobila Bucuresti

– Rezervati o firma specializata in acest domeniu de indata ce va hotarati sa va mutati. Daca aveti nevoie de ambalare, oamenii Move Solutions va pot impacheta toate lucrurile din casa, apartamentul, sediul dumneavoastra. Noi va punem la dispozitie cutiile necesare si materialele de ambalat pentru o buna organizare si protectie a bunurilor.
– Incepeti sa goliti dulapurile, garajul si mansarda de lucrurile pe care nu le mai doriti. Ocupati-va de vanzarea sau donarea acestora. Daca nu reusiti sau nu aveti timp, ne putem ocupa noi de debarasarea acestora.
– Schimbati adresa dvs. online, notificati banci, companii de asigurari, si toate celelalte organizatii care au nevoie sa cunoasca noua dumneavoastra adresa.

mutari mobila bucuresti

2. DOUA SAPTAMANI INAINTE DE MUTARE

– Faceți un „bagaj de supravietuire” cu lucrurile de care veti avea nevoie in ziua stabilita pentru mutare.
– Daca decideti sa impachetati singuri lucrurile, fara ajutorul firmei de mutari, etichetati toate cutiile pe masura ce le impachetati. Scrieti camera de destinatie pe partea superioara si pe partea laterala a fiecarei cutii pentru a va asigura ca ajunge la locul potrivit in noua dvs. locuinta. Daca sunteti presati de timp, Move Solutions va poate ambala fiecare lucru asa cum trebuie.
– Anuntati deconectarea de la utilitati precum gaz, electrice, apa si telefon, daca nu va mai sta nimeni dupa plecare dvs in acea locuinta/sediu. Daca aveti o linie de telefonie fixa, nu o deconectati decat dupa mutare. Programati toate acestea pentru noua adresa.
– Anulati abonamentele la ziare, internet, televiziune, securitate, servicii de curatenie si orice alte servicii pe care le primiti.

3. O SAPTAMANA INAINTEA MUTARII

– Terminati orice curatenie de ultima ora inainte de ziua mutarii.
– Finalizati impachetarea si asigurati-vă că toate lucrurile sunt ambalate in cutii si sunt pregatite inainte de sosirea oamenilor ce se vor ocupa de relocare.
– Planificati unde vor fi copiii si animalele dvs. de companie in timpul mutarii si, dacă este necesar, vorbiti ca ei să mearga la o rudă sau prietena in timpul acelei perioade.
– Asigurati-vă ca stiti tot ce aveti de transportat la noua dvs. adresa.

Mutari mobila Bucuresti

4. O ZI INAINTE DE MUTARE

– Cititi e-mailul/mesajul de la firma de mutari pe care ati ales-o sa colaborati pentru a va asigura ca sunteti la zi cu privire la tot ce tine de aceasta relocare.
– Curatati frigiderul, apoi dezghetati-l si uscati-l.
– Pastrati bani cash la dumneavoastra, poate aveti nevoie sa comandati pizza în timpul zilei respective sau cina in noul loc!
– Spune la revedere vecinilor tai!

5. IN ZIUA MUTARII

– Creati o cale sigura de trecere/acces pentru oamenii/masinile care trec pe trotuarul/drumul/intrarea in bloc prin eliminarea obiectelor, daca este cazul, la noua adresa.
– Impachetati lucrurile necesare separat intr-un bagaj pentru a va ajuta in urmatoarele cateva zile in cazul in care nu apucati sa despachetati repede.
– Asigurati-va ca sunteti prezenti cand sosesc cei care se ocupa de mutare pentru a le putea indica ce aveti de transportat, ce aveti de demontat, ce obiecte fragile sunt etc.
– Odată ce toate obiectele sunt incarcate in camion, asigurati-va ca blocati toate ferestrele si usile exterioare, ca verificati toate luminile, inainte de a va indrepta spre noua dvs. locuinta.