Contactati-ne:

Mutari firme

Stim ca fiecare mutare este unica si incercam sa intelegem fiecare nevoie de-a dumneavoastra, astfel incat sa realizam mutarea intr-un mod cat mai profesionist si placut la cel mai mic pret. Va punem la dispozitie cele mai moderne echipamente si materiale de cea mai buna calitate pentru protectia obiectelor.

Cutiile puse la dispozitie de catre firma noastra sunt speciale, destinate mutarilor de mobilier, banda adeziva si folia bubble pentru departamentele IT (calculatoare, laptopuri, imprimante etc.) iar folia stretch si paturi de bumbac pentru mobilier fragil.

Recomandam in majoritatea cazurilor o estimare a costurilor la locatia dumneavoastra pentru a stabili exact ce volum aveti de mutat, precum si personalul si materialele necesare mutarii.

De retinut! Estimarea costurilor este GRATUITA!

Servicii oferite pentru mutarea firmelor:

  • Demontarea/Remontarea mobilierului de orice tip;
  • Protectia pieselor de mobilier se face cu ajutorul paturilor din bumbac, foliei stretch si a foliei cu bule;
  • Angajatii vor acorda atentie sporita impachetarii componentelor IT (calculatoare,laptopuri, imprimante etc.);
  • Obiectele din sticla vor fi impachetate in paturi speciale din bumbac sau folie cu bule;
  • Va punem la dispozitie cutii dublu cartonate si materiale aferente impachetarii pentru mutarile de tip office;
  • Manipularea bunurilor dumneavoastra se face cu ajutorului liftului(acolo unde cladirea este prevazuta cu asa ceva), pe scari sau la cerere cu un lift exterior pus la dispozitie de catre firma noastra;
  • Folosirea liftului exterior se face in cazul unor mutari speciale cand scarile si liftul cladirii nu pot fi folosite sau in cazul mutarii unor obiecte de mari dimensiuni;
  • Montam si asezam mobilierul la noua locatie pe pozitiile indicate de dumneavoastra;
  • La cerere putem realiza si servicii de tip „handyman” (fixare polite, fixare jaluzele, prindere videoproiector etc.);

Va oferim un personal specializat in domeniul mutarilor si consultanti ce va vor sfatui pe parcursul intregului proces de mutare astfel incat relocarea sa se desfasoare in conditii de siguranta dar si la un pret corect pentru societatea dumneavoastra.

Autovehiculele noastre sunt special concepute pentru astfel de transporturi, carosate si echipate cu suprafete de prindere pentru ancorarea pieselor de mobilier si a obiectelor de dimensiuni mari.

Sunt solicitari din partea anumitor firme pentru a se realiza relocari  in week-end sau pe parcursul noptii? Le onoram cu placere astfel incat firma dumneavoastra  sa fie in perfecta functionare la momentul reluarii activitatii!

Mutari firme la preturi corecte! Contactati-ne!