Mutari Bucuresti

mutari bucuresti

Toate detaliile cu privire la desfasurarea unui proces de mutare/relocare le puteti descoperi in cele ce urmeaza:

  • Initial suntem contactati de catre dumneavoastra pentru a ne cere o oferta de pret. Vom stabili data la care doriti sa aiba loc mutarea, care poate fi in acceasi zi sau in zilele ce urmeaza. In functie de volumul (cantitatea) de obiecte si de marimea acestora, putem stabili un pret la telefon sau prin deplasarea GRATUITA a unui agent la locatia dumneavoastra. Daca decideti sa nu efectuati serviciul cu noi, dupa cotatia la domiciliu, acest lucru nu va genera niciun cost.
  • Dupa stabilirea unui acord de colaborare, vom discuta urmatoarele detalii: va putem livra cutii cu cateva zile inainte daca doriti sa impachetati sau sa ordonati anumite obiecte, in sens contrar, echipa se va ocupa de impachetarea lor la data stabilita.
  • In ziua respectiva veti fi sunat de seful de echipa cu 30 min inainte de ora stabilita. Odata ajunsi, se va purta o discutie, prezentand obiectele ce trebuie mutate pentru ca seful de echipa sa organizeze echipa.
  • Obiectele vor fi demontate (daca este nevoie), impachetate cu folie stretch si transportate la masina pe lift sau pe scari (pentru obiectele mari).
  • Dupa aranjarea si ancorarea obiectelor in masina, echipa se deplaseaza catre destinatie. Aici, lucrurile se vor aseza pe pozitiile indicate de client, iar cele din cutii vor fi despachetate, daca se doreste acest lucru, sau vor fi depozitate unde doriti. Mobila se va remonta la destinatie (la cerere).
  • In situatia in care aveti obiecte ce necesita prinderi in pereti, dorim sa fim anuntati de la vizita initiala pentru ca echipa sa vina pregatita.
  • La finalul lucrarii, impreuna cu seful de echipa, se va face un inventar si un control al calitatii pentru a va asigura ca totul a fost realizat asa cum v-ati dorit.
  • Toate ambalajele sau alte resturi vor fi stranse de catre echipa.

Consideram ca o lucrare este reusita daca sunteti pe deplin multumit si ne recomandati altor persoane.

Mutari bucuresti – va ofera servicii de cea mai buna calitate si preturi corecte!

Contactati-ne pentru o estimare gratuita!